MAENE
Houtbewerkingsmachines

bovenfreestafel Axminster

Axminster compacte bovenfreestafel in een gesloten kast en zo minder lawaai en rondvliegend stof.

bovenfreestafel Axminster tafelmodel bovenfreestafel Axminster achterkant bovenfreestafel Axminster aanslag bovenfreestafel Axminster inlegplaat bovenfreestafel_Axminster_klemplaat

De Axminster bovenfreestafel tafelmodel

Met de Axminster bovenfreestafel , het tafelmodel , geniet je van de voordelen van een freestafel in een werkplaats met beperkte ruimte. De Axminster Cabinet Router Table is de perfecte tafel freestafel voor een kleine werkplaats. Deze tafelmodel freestafel heeft een royaal werkoppervlak van 610 x 400 mm, gemonteerd op een volledig gesloten kastbasis. Als deze compacte unit niet wordt gebruikt, kan hij netjes onder een bank of iets dergelijks worden geplaatst. Het bespaart ruimte en biedt uitstekende freesmogelijkheden in de werkplaats of op locatie. De Axminster Cabinet Router Table wordt compleet geleverd met een UJK Technology Universal Sub-Base. De vleugels van de zijgeleider zijn in breedte verstelbaar en het geheel kan naar voren of achteren worden bewogen in T-profielen die in het tafeloppervlak zijn ingebed. De kast is gemaakt van melamine gecoat composiet materiaal en heeft twee deuren met verborgen scharnieren. Er loopt ook een 19 mm T-track over de tafel, perfect voor het plaatsen van de UJK-duwelementen of een verstekaanslag.
De fenolische insteekplaat is dezelfde als die wordt gebruikt in andere Axminster freestafels en kan een verscheidenheid aan optionele insteekringen bevatten. De universele ondervoet is ontworpen om standaard UJK-technologie geleidebussen te accepteren en gaten hiervoor zijn geboord met een M4-schroefdraad. Het is ook ontworpen voor het monteren van een zeer breed scala aan verschillende bovenfrezen, waaronder Bosch, Makita, Elu, Dewalt, Festool, Trend en Hitachi-Hikoki modellen om er maar een paar te noemen.
Ook iets voor u?
multistand Triton

Multistand Triton

De Multistand van Triton is een kantelbare en zeer stabiele rolbok

48,00