MAENE
Houtbewerkingsmachines

bovenfrees Triton TRA001

Bovenfrees Triton TRA001, krachtige 2400 Watt motor, dus uitstekend voor zwaar werk en met hendel voor freesdiepte instelling

bovenfrees-TRA001-Triton bovenfrees TRA001 Triton Triton-bovenfrees-TRA001-3 Triton-TRA001-bovenfrees
De Triton TRA001 bovenfrees is een professionele bovenfrees die met zijn specifieke eigenschappen veel van zijn concurrenten achter zich laat! Deze Triton bovenfrees heeft een zeer stevige constructie en een motor van 2400 Watt dus ideaal geschikt voor het zware werk. Tevens speciaal voorzien voor gemakkelijke bevestiging in een bovenfreestafel. Bevat bovendien een zachte start en een elektronische controle op de snelheid dus ook onder belasting een constante snelheid.
Standaard geleverd met een spantang van 1/2" en 12 mm (8 mm is optie) dus de meest in de handel verkrijgbare frezen kunnen probleemloos gebruikt worden!
Uniek systeem voor het verwisselen van de frees.
Als de frees volledig in laagste positie gezet wordt, komt de spantang boven de bodemplaat uit ! Dus zeer gemakkelijk bereikbaar. Tevens wordt de as geblokkeerd en wordt de stroom geblokkeerd zodanig dat de machine niet aangezet kan worden!
Precisie instelling voor de freesdiepte ! 3 positie revolverinstelling
Deze bovenfrees heeft ook een uniek systeem met drie mogelijkheden voor de instelling van de freesdiepte:
1 ) Vrije invaldiepte met klemming via de hefboom
2 ) Fijnregeling via de knop aan de zijkant, tandwielverstelling klemming geïntegreerd in de knop
3 ) Draaihendel ideaal wanneer de bovenfrees onder een tafel hangt
Efficiënte kap voor afzuiging van het stof, al dan niet gebruik van deze kap heeft geen invloed op de maximale freesdiepte (bij vele anderen is dit wel het geval!)
Veelzijdig te gebruiken langsgeleider .. (helaas zonder micro instelling) de langgeleider kan ook gebruikt worden voor het frezen van cirkels !
De aan/uit knop is voorzien van een kapje, zodanig dat de bovenfrees niet per ongeluk aangezet kan worden !
De kooltjes zijn gemakkelijk te bereiken en te wisselen
De Triton TRA001 wordt geleverd in een karton doos.
Ook iets voor u?